+ 36 20 22 99 038

info@gasztroalkatresz.hu

SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra
SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra
34 390 Ft+ÁFA=43 675 Ft

SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra

SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra
SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra
SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra
SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra
SEKO - Mosószer adagoló 4 Liter/óra

Az ipari mosogatásnál a hatékony tisztítás érdekében kétfélképpen adagolhatjuk a vegyszert az ipari mosogatógépünkbe. Az egyik lehetőség a ipari mosószer tabletta, amelyet manuálisan a program elindítása előtt szoktunk a tartályba dobni. A másik lehetőség pedig a folyékony mosógatószer használata, amelyhez perisztaltikus mosószeradagolóra van szükség. A kitűnő mosogatási végeredmény érdekében mi mindeképpen a folyékony mosószer használatát javasoljuk.

A legtöbb ipari mosogatógépben a gyári mosószer adagoló nem alaptartozék, hanem opcióként rendelhető. Amennyiben nem rendelkezik az ipari mosogatógép gyári adagolóval, úgy utólagos "univerzális" adagolóra van szükség.  Ezeket az adagolókat pontosan erre, az ipari mosogatógépek utólagos vegyszer adagolóval történő ellátására fejlesztették ki.

Az adagoló készülék elektromos és vegyszeres csatlakoztatását bízza szakemberre!

A nem megfelelő elektromos csataloztatás az ipari mosogatógép meghibásodásához vezethet!

A nem megfelelő vegyszeres csatlakozás az ipari mosogatógép károsodásához vezethet!

A nem megfelelően beállított vegyszer mennyiség pedig nem kívánt mosási végeredménnyel jár!

Használjon minőségi gépi mosogatószer koncentrátumokat, melyeknek termékleírásában a megadott adagolási mennyíség 0,2-0,5%, vagyis  2-5 ml / 1 liter víz közötti értékben van meghatározva. Az olcsóbb gépi mosogatószerek hígabb oldatok, melynek adagolási mennyísége sokszor 1-5%-ban, vagyis 10-50 ml / 1 liter vízre van meghatározva. Ezeknek az értékeknek a beállítása képtelenség vagy ha mégis sikerül, akkor nem kívánt kísérő jelenségekkel párosult pl. habós és sikamlós/csúszos elmosott edényeket kapunk mosási eredményként.

A fertőtlenítő (biocid) gépiszerek fertőtlenítő hatás eléréséhez előírt adagolási mennyísége szintén magasabb érték. Ennek beállítása a megadott fertőtlenítési koncentrátum mennyiségére az előbbiekben felsoroltak végett szintén nem lehetséges! A nagykonyhai ipari mosogatógépekben nem kötelező biocid gépiszer használata! A nagykonyhai ipari mosogatógép nem alkalmas fertőtlenítő mosogatásra! Fertőtlenítő mosogatásra labor mosogatógépek alkalmasak. 

 

 

 

Raktáron   (19 db)
34 390 Ft+ÁFA=43 675 Ft
Részletek
SEKO Mosószer adagoló ipari mosogatógépbe
Ipari mosogatógépbe beépíthető vagy konzolja segítségével falra szerelhető
Állítható teljesítmény
Maximális teljesítmény: 4 liter/óra
Üzemi feszültség: 230 V; 50/60 Hz
Adatok
Cikkszám
PPR0004A1000
Kiegészítő termékek