+ 36 20 22 99 038

info@gasztroalkatresz.hu

Bővebben a Szállításról és a Fizetésről!

Szállítási és Fizetési információk

A kiválasztott terméket szerződött partnerünk futára viszi ki Önnek. 

- 40kg alatti csomagjainkat a GLS futárszogálat szállítja ki egy munkanapos határidővel. A feladott csomag részleteiről Ön folyamatos tájékoztatást kap emailben és lehetősége van a kiszállítás helyét, módját és időpontját is változtatni. 
- 40kg feletti csomagjainkat egyéb szállítmányozó cégek kézbesítik. Figyelem! A 40 kg feletti termékek épületen belüli, végleges használati helyére történő mozgatása (üzembe helyezési igény esetén kicsomagolása is) a Vevő feladata.

Ha a kiszállítás sikertelen, akkor arról is email értesítőt küld a GLS futárszolgálat, és az ebben az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, például kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, vagy visszautasíthatja a csomag átvételét. 

Fizetési lehetőségek
ÚJ! Bankkártyás fizetés a futárnál: 40kg alatti rendelések esetén (399 Ft + ÁFA extra költség)
- Utánvét (nettó 300.000 Ft csomagérték és 80kg összsúly alatt): fizetés készpénzben a futárnak (540 Ft + ÁFA extra költség)
- Előre utalás 100%: díjbekérőt küldünk emailben és az összeg beérkezését követően kerül megrendelésre / vehető át / szállítható ki az áru.
- Előre utalás két részletben (rendelésre érkező és nettó 360.000 Ft feletti termékek esetén): küldünk egy díjbekérőt 50% előleg összegről, és a fennmaradó összegről számlamásolat, amikor a termék beérkezett raktárunkba. A második 50% beérkezését követően vehető át / szállítható ki az áru.
- Előre utalás és utánvét (rendelésre érkezőm 80 kg alatti súlyú és legalább nettó 360.000 Ft feletti értékű termékek esetén): küldünk egy díjbekérőt 50% előleg összegről, a fennmaradó összeg fizetése készpénzben a futárnak (540 Ft + ÁFA extra költség).

FIGYELEM! Túlméretes és raklapos árut az esetek nagy részében nem tudunk utánvétes fizetéssel kiszállítani!

Szállítási határidők
- raktáron lévő termékeknél a beérkezett rendelés következő 1-2 munkanap
- rendelésre érkező termékeknél: a visszaigazolásban jelzett határidőre

Szállítási költségek Magyarország területén belül
A szállítási költség 1599 Ft + áfa/csomag.
Azoknál a készülékeknél ahol a szállítás nem választható ott külön ajánlat alapján történik a szállítási költség megadása. Emiatt minden esetben elvesszük Önnel a kapcsolatot.