+ 36 20 22 99 038

info@gasztroalkatresz.hu

JOLLY 50

Az Omniwash mosogatógép alkatrészei magas minőségűek és megbízhatóak, amelyek a hatékony mosogatási folyamat biztosítását szolgálják. A gép alkatrészei precízen vannak tervezve és gyártva, hogy biztosítsák a problémamentes működést és a tartósságot.

Egy tipikus Omniwash mosogatógép alkatrészei közé tartozik a szűrőrendszer, amelynek szerepe a szennyeződések és maradékok megfogása a víztartályban. Ez a rendszer lehetővé teszi a tiszta víz visszaforgatását a mosogatási folyamat során, ami nem csak víztakarékos, hanem gazdaságos is.

Az Omniwash mosogatógépek szintén rendelkeznek erős szivattyúval, amely a mosogatószerrel együtt biztosítja a hatékony tisztítást. A szivattyú rendkívül hatékony diverzióval rendelkezik, így képes a szennyeződések hatékony kimosására és eltávolítására a mosogatott edényekről és evőeszközökről.

Az alkatrészek között megtalálható a fűtőelem is, amelynek szerepe a víz melegítése a kívánt hőmérsékletre annak érdekében, hogy alaposan tisztítsa az edényeket és evőeszközöket. Ez az alkatrész megbízható és hatékony, és biztosítja az optimális tisztítási eredményeket.

Az Omniwash mosogatógép alkatrészei könnyen cserélhetők és karbantarthatók. Bármi meghibásodás vagy kopás esetén egyszerűen lecserélhetők, hogy a mosogatógép zavartalanul üzemelhessen.

Összességében, az Omniwash mosogatógép alkatrészei minőségi és megbízhatóak, hogy a hatékony mosogatási és tisztítási eredményeket garantálják. Könnyen karbantarthatóak és javíthatóak, így hosszú életű készüléket biztosítanak az üzemeltetők számára.


76termék
CIKKSZÁM:
O145729G
BEAZONOSÍTÓ:
CETP25SF
Gyári kód:
CETP25SF
948 Ft+ÁFA=1 204 Ft
CIKKSZÁM:
O306247G
BEAZONOSÍTÓ:
CETP6GR
Gyári kód:
CETP6GR
593 Ft+ÁFA=753 Ft
CIKKSZÁM:
SPECO1
BEAZONOSÍTÓ:
CETPED16GR
Gyári kód:
CETPED16GR
CIKKSZÁM:
SPECO2
BEAZONOSÍTÓ:
GMPI5D164CS
Gyári kód:
GMPI5D164CS