+ 36 20 22 99 038

info@gasztroalkatresz.hu

IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉPEK

EGY KIS SEGÍTSÉG A MEGFELELŐ IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP KIVÁLASZTÁSÁHOZ...

Az ipari mosogatógépek közül a kimondott pohár mosogatógép a legkisebb, mind fizikai, mind kosárméret tekintetében. Az általunk forgalmazott ipari pohármosogatógép kínálatunkban megtalálhatóak a 35x35 cm-es és 40x40 cm-es kosármérettel rendelkező ipari pohármosogatógépek. A felsorolt két paraméter mellett ezeknek a pohármosogatógépeknek még kisebb a mosótank űrtartalmuk, valamint kevesebb vízzel is öblítenek, mint az 50x50 cm-es kosárral rendelkező társaik. Evégett egyáltalán nem, vagy csak korlátozva alkalmasak a poharakon kívül más teríték elmosogatására.

35X35-ös VAGY 40X40-es A JÓ VÁLASZTÁS?

A 35-ös ipari pohármosogatógépeket csak akkor ajánljuk, ha fizikailag még annyi hely sincs, hogy egy 40-es gépet betegyünk. Ugyanis előfordulhat ennél a méretnél, hogy gondban leszünk a hosszabb pezsgős/sörös poharak esetén. A 40-es ipari pohármosogatógép már teljesen használható fizikai (kosárterület, pohármagasság) méterekkel rendelkezik. Kisebb kávézók, cukrászdák, vendéglők, pubok poharainak, csészéinek, illetve felső mosókar megléte esetén akár süteményes, szendvicses kistányérok, evőeszközök elmosogatására is ajánlott. Olyan helyen ahol akár 1-2 órás folyamatos használatnak van kitéve (pl. közétkeztetési üzemi konyhák), mindenképpen 50x50 cm-es kosármérettel rendelkező ipari pohár-és tányérmosogatógépet használjon.

DIGITÁLIS VAGY ANALÓG IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP?

Általánosságban a kedvezőbb áruk miatt az analóg ipari pohármosogatógépek terjedtek el, pedig talán pont a kényes pohármosogatás területe az, ahol a legjobban kihasználható a digitális ipari pohármosogatógépek előnye. Ugyanis a digitális készülék menüjéből a programidőkhöz külön-külön is állítható a vegyszer adagolás, a víz hőmérséklet, illetve esetleg az öblítési idő. Ezen finom kalibrálási lehetőségeknek, a digitális tankhőmérséklet vezérlésnek, illetve további opcióként rendelkezésre álló beépített vízlágyítónak, felső mosókarnak, nyomásfokozó szivattyúnak köszönhetően a sokkal jobb végeredmény borítékolható.

RENDELHETŐ OPCIÓK

Általában az egyszerűbb ipari pohármosogatógépek esetében, választható opcióként mosószer adagoló és leeresztő szivattyú szokott szóba jönni. Leeresztő szivattyút mindenképpen ajánlunk, hisz az esetek túlnyomó részében pult alá kerülnek be ezek a készülékek. Mosószer adagoló nem feltétlenül kellhet, hisz vannak kimondottan ipari pohármosogatógéphez kifejlesztett ipari mosószer tabletták, mivel igen szép eredmény érhető el.

MÉG EGY FONTOS INFORMÁCIÓ

Legutolsósorban pedig ne felejtse! Vízlágyító készülék megléte és használata az új nagykonyhai mosogatógép garanciájának feltétele!

BÍZZUNK BENNE, HOGY EZZEL A KIS ÚTMUTATÓNKKAL MEGKÖNNYÍTETTÜK A VÁLASZTÁST. AMENNYIBEN NEM BIZTOS BENNE, KÉRDÉSE LENNE, ÉRDEKLŐDNE VAGY TÖBBET SZERETNE MEGTUDNI SZAKEMBEREINK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN.