+ 36 20 22 99 038

info@gasztroalkatresz.hu

Sistema Project 40 x 40 cm IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP; ÖBLÍTŐSZER ADAGOLÓVAL

Sistema Project 40 x 40 cm IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP; ÖBLÍTŐSZER ADAGOLÓVAL
Sistema Project 40 x 40 cm IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP; ÖBLÍTŐSZER ADAGOLÓVAL
Sistema Project 40 x 40 cm IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP; ÖBLÍTŐSZER ADAGOLÓVAL
Sistema Project 40 x 40 cm IPARI POHÁRMOSOGATÓGÉP; ÖBLÍTŐSZER ADAGOLÓVAL

Olaszországban gyártott elöltőltös rozsdamentes acélból készített 40x40 cm-es kosárral rendelkező ipari pohármosogatógépet poharak és kistányérok gyors, gazdaságos elmosogatásához ajánljuk.

A Sistema Project olaszországi gyár kizárólag ipari mosogatástechnológiával foglalkozik 1991 óta.

 

 

 

Részletek

Ez a Sistema Project ipari pohármosogatógép remek választás lehet ipari konyhájába. A készülék alaptartozéka a beépített öblítőszer adagoló, és most jelenlegi akciónk keretén belül AJÉNDÉK leeresztő/ürítőszivattyút adunk!
Opcióként rendelhető hozzá mosószeradagoló, ezt az oldalsó sávban tudja hozzáadni.

A készüléket rozsdamentes anyagból készítették, amely rendkívül strapabíró és vegyszerálló, ez teszi lehetővé, hogy az ipari konyhánkon használhatóká váljanak. A sistema project gyár kimondott figyelmet fordított a készülék rozsdamentes vázának kialakítására, ami által a készülék hosszantartó, robosztus használatát teszi lehetővé. A gyár a pohármosogatógép ajtaját duplafalú rozsdamentes acélból látták el, hogy a kezelő személyzetet a ajtó kinyítása közben ne égesse meg.
A gép magasságát az állítható lábakkal tudjuk korrigálni.  
Ezt az ipari mosogatógépet 8,5 literes mosótankkal szerelték, ami egy ipari konyhákban használt pohármosogatógépnél átlagos nagyságú.
Alul kompozit anyagból készített mosó- és öblítőkarral, míg felül egy öblítőkarral látták el. (Felső mosókarral ellátott 40x40cm gépünk ide kattintva megtekinthető.)
Egyszerűség és könnyen kezelhetőség érdekében 1 programidős vagyis a teljesen használható 2 perces (120 másodperces) ciklusidővel tudjuk használni.  

Összefoglalva ez a készülék az egyszerűség és a könnyen kezelhetőséget szem előtt tartva, hosszú távú használatra tervezték, elérhető áron.

Tulajdonságok 1-1 szóval:

 • Beépített öblítőszer adagolóval!
 • Ajándék leeresztőszivattyúval!
 • Kérhető opció a mosószeradagoló
 • 8,5 literes mosótank
 • Műanyag mosó és öblítőkar
 • Dupla falú szigetelt ajtó
 • Állítható lábak
 • Szivattyú szűrő
 • 1 választható programidő 120 másodperc
 • Takarékos vízhasználat 2,7 liter / program
 • Gyártás: Olaszország
Adatok
Megnevezés
Ipari pohármosogatógép
Kosárméret
40x40 cm
Vezérlés
Manuális
Méret (SZxMAxMÉ)
45cm x 69,2cm x 52cm
Kivitel
Rozsdamentes acél
Feszültség
230V
Teljesítmény
3180W
Fázis
1PH
Kapacitás
20 kosár / óra
Hasznos belmagasság
28 cm
Tartozékok
1 db pohárkosár
Gyártó
Sistema Project Srl. /Olaszország/
Cikkszám
JET400
Bővebben az opciókról

A KÉSZÜLÉKHEZ RENDELHETŐ OPCIÓK

Öblítőszer adagoló: Alaptartozék! Általában a legtöbb készüléknél gyári alaptartozék az öblítőszer adagoló.

Mosószeradagoló adagoló: Rendelhető! Amennyiben komplett ipari mosogatógépet szeretne használni, akkor a készüléket mosószeradagolóval rendelje, hiszen elsősorban a folyékony mosogatószer az amivel az ipari mosogatógépeket tervezték. Akik szeretnének kicsit költséghatékonyan dönteni, úgy az adagoló nem feltétlenül kellhet, hisz már vannak kimondottan ipari pohármosogatógéphez kifejlesztett ipari mosószer tabletták, mivel igen szép eredmény érhető el.

Leeresztőszivattyú / Ürítőszivattyú: Nem alaptartozék, de most AJÁNDÉK!
Az ürítőszivattyú feladata a készülékből kiszivattyúzni a vízet. Amennyiben a készülék alépítményre vagy pultra kerül, tehát magasabban, mint a csatorna kiállás 20-30 cm-rel, akkor az ürítőszivattyú nem szükséges mert a túlfolyócső kihúzásával a gravitáció elvének megfelelően a víz távozik a készülékből. 
Általánosságban leeresztőszivattyút mindenképpen ajánlunk, nemcsak azért, mert az esetek túlnyomó részében pult alá kerülnek be ezek a készülékek, hanem mert a víz kiürülése a készülékből így mindeféleképpen megoldótt.