+ 36 20 22 99 038
info@gasztroalkatresz.hu
A kemény víz az ipari konyhatechnológiában is jelentős problémának számít, aminek a megoldásával célszerű foglalkozni.Csak, hogy néhány egyszerű példát említsünk, a legtöbb gyártó kiköti, hogy a kemény víz által okozott meghibásodásokra a garancia nem terjed ki.Ráadásul a mosogatási végeredmény sem lesz szép, mert a tányérok és a poharak foltosak maradhatnak.A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldásként manuális vízlágyítók használatát javasoljuk, aminek a megfelelő használatával kiküszöbölhetjük a kemény víz által okozott hátrányokat.A manuális vízlágyító, mint ahogy a nevében is benne van egy kézi vezérlésű készülék, ahol saját magunk végezzük el a regenerálást jódozatlan sóval!Ezt a 16 literes manuális vízlágyítót leginkább ipari átadó rendszerű kalapos mosogatógépekhez ajánljuk.
Gyantával feltöltveVízhőmérséklet: 4°C-25°CRegenerálásonkénti sóigény: 3 kgGyanta mennyisége: 12 literAjánlott nagyobb vízigényű készülékekhez